Nigel trekt naar Oekraïne

Op 4 maart bestuurslid Nigel Chantrain met een wagen vol Antwerpse donaties richting Oekraïne om daar de hulpgoederen af te zetten en vluchtelingen terug mee te nemen naar veiligere oorden. Samen met nog 3 andere dappere Jong VLD’ers hoopt hij vanavond toe te komen aan de eerste grenspost.

Een delegatie van Open VLD Antwerpen en haar districten zwaaide hem gisterenmiddag uit. Wat begon als een kleine actie, groeide uit tot een golf van liberale solidariteit. Heel wat vld’ers en districtsafdelingen doneerden spullen of geld. Ook wijzelf bleven uiteraard niet achter.

Nigel wil iedereen die heeft meegeholpen aan dit succes dan ook heel graag bedanken:
“Ik zou iedereen persoonlijk willen bedanken, maar dat gaat misschien nog vermoeiender worden dan de trip naar Oekraïne. Daarom bedank ik iedereen via deze weg. Ik heb het al eerder gezegd maar echt dikke merci voor de support. Wat begon als een impulsief idee om iets te doen, bloeide uit tot het openbaren van de solidariteit die bij ons Antwerpse liberalen huisvest. Ik mag dan wel achter het stuur zitten maar dat we daar geraken met auto’s vol spullen, en iedere oorlogsvluchteling die we kunnen meenemen naar veiligheid is dankzij jullie. Antwerpen laat opnieuw zien dat teamwork loont. Echt mooi om te zien wat verwezenlijkt is op minder dan een week tijd. Antwerpen for the win 

DEEL DIT BERICHT:

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang gratis e-mailupdates!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik heb de privacy policy gelezen en ga ermee akkoord

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Scroll naar boven